Wszyscy znamy przepisy na typowe, tanie polskie dania w stylu naleśniki, czy racuchy. Dla miłej i zdrowej odmiany Blogerka kulinarna, Daria Ładocha pokazuje, jak przygotować dania, których koszt nie wyniesie więcej niż 10 złotych. Zobacz, jak przygotować zbilansowane, ale tanie dania z wykorzystaniem sezonowych warzyw. Blogerka poleca takie potrawy, jak: zupa warzywna z kapustą i żółtą papryką, zupa krem z kukurydzy z imbirem i chili, kasza gryczana z fasolką, burakiem i serem oraz pęczak z pieczonymi warzywami. To smaczne, zdrowe i tanie dania.
Polecamy przepisy: Dania z cukinią w roli głównej
Źródła: Dzień Dobry TVN/x-news

Wideo
Dom i nieruchomości
Dzieje się w Polsce i na świecie – czytaj na i.pl
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera