Wszyscy znamy przepisy na typowe, tanie polskie dania w stylu naleśniki, czy racuchy. Dla miłej i zdrowej odmiany Blogerka kulinarna, Daria Ładocha pokazuje, jak przygotować dania, których koszt nie wyniesie więcej niż 10 złotych. Zobacz, jak przygotować zbilansowane, ale tanie dania z wykorzystaniem sezonowych warzyw. Blogerka poleca takie potrawy, jak: zupa warzywna z kapustą i żółtą papryką, zupa krem z kukurydzy z imbirem i chili, kasza gryczana z fasolką, burakiem i serem oraz pęczak z pieczonymi warzywami. To smaczne, zdrowe i tanie dania.
Polecamy przepisy: Dania z cukinią w roli głównej
Źródła: Dzień Dobry TVN/x-news
Czy warto kupować dzisiaj mieszkanie?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?