1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Warzywa na patelnię...
fot. Manfredrichter (Pixabay.com)

Warzywa na patelnię
Warzywa na patelnię to propozycja dla osób żyjących w pośpiechu, ale to, co w opakowaniu się znajduje, nie zawsze jest zdrowe.

2 z 4
Tessa Capponi-Borawska, ekspertka od kuchni...
fot. Fot. LeoNeoBoy(Pixabay.com)

Tessa Capponi-Borawska, ekspertka od kuchni śródziemnomorskiej, autorka książek kulinarnych: „Dziennik Toskański" i „Moja kuchnia pachnąca bazylią" mówi: „Nie znam lepszej formy konserwowania żywności niż mrożenie. Pozwala ono w większym stopniu niż np. cukrzenie, solenie czy marynowanie zachować zbliżoną do świeżych warzyw i owoców wartość odżywczą i to bez stosowania konserwantów. Co więcej, właściwie przechowywane i przygotowywane mrożone warzywa i owoce, praktycznie nie tracą smaku."

3 z 4
Kupując gotowe dania z mrożonych warzyw, wybierajmy te, w...
fot. Fot.Congerdesign (Pixabay.com)

Kupując gotowe dania z mrożonych warzyw, wybierajmy te, w których jest najwięcej jarzyn, a najmniej dodatków.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Domy ze schronami to prawdziwy hit. Polacy zaczęli myśleć inaczej

ROZMOWA
Domy ze schronami to prawdziwy hit. Polacy zaczęli myśleć inaczej

Jak urządzić mały balkon w bloku? Inspiracje na wiosnę 2025

Jak urządzić mały balkon w bloku? Inspiracje na wiosnę 2025

Polecamy

Domy ze schronami to prawdziwy hit. Polacy zaczęli myśleć inaczej

ROZMOWA
Domy ze schronami to prawdziwy hit. Polacy zaczęli myśleć inaczej

Jak urządzić mały balkon w bloku? Inspiracje na wiosnę 2025

Jak urządzić mały balkon w bloku? Inspiracje na wiosnę 2025

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć