1 z 5
Przewijaj galerię w dół

fot. Fot. Prumel
W prodiżu można piec ciasto, mięso, a nawet pizzę. Sprawdzi się on, gdy nie mamy w domu piekarnika, a jednocześnie nie chcemy rezygnować z domowych wypieków i dań z pieczonego mięsa.
2 z 5

fot. Hamilton
Prostokątny prodiż
Ten sprzęt to rozwiązanie chociażby dla osób, które w kuchence nie mają piekarnika.
3 z 5

fot. Severin
Prodiż do wypieku ciast
Prodiż służy do pieczenia ciast i mięs, pasztetów, oraz pizzy, jarzyn, legumin i przygotowania zapiekanek.
4 z 5

fot. Prumel
Prodiż
Niektórzy używają tego urządzenia do odświeżania pieczywa. Chleb z poprzedniego dnia można na parę minut włożyć do prodiża i po chwili wyjmujemy chrupiące pieczywo.