1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Domowy piernik...
fot. nancy20 (Pixabay.com)

Domowy piernik
Piernik warto zrobić kilka dni przed świętami. Gdy nadejdzie gwiazdka, ciasto będzie smakowało najlepiej.

2 z 4
Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy...
fot. Fot. teresaterra<span>&nbsp;

Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy powidłami. Następnie owijamy ciasto folią i odstawiamy na 2–3 dni. Z każdym dniem piernik będzie coraz smaczniejszy. Przed pokrojeniem piernika warto go udekorować czekoladą lub lukrem.

3 z 4
Muffiny wypiekane z przyprawą korzenną nie tylko smakują,...
fot. Fot. kaboompics<span>&nbsp;

Muffiny wypiekane z przyprawą korzenną nie tylko smakują, ale ładnie ubrane w świąteczne słodkie ozdoby, cieszą oko biesiadników.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Polecamy

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć