1 z 5
Przewijaj galerię w dół

fot. congerdesign (Pixabay.com)
Kotlety mielone
Kotlety mielone oraz pulpety są bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu. Ich zaletą jest również to, że można je dowolnie przyprawiać oraz urozmaicać ich smak eksperymentując z dodatkami.
2 z 5

fot. Silviarita (Pixabay.com)
Kotlety mielone
Kotlety mielone, obok kotletów schabowych, należą do głównych drugich dań obiadowych przygotowywanych przez Polaków.
3 z 5

fot. Handikapinfo (Pixabay.com)
Kotlety smażone
Kotlety mielone trzeba smażyć na tłuszczu tak długo, aż się zarumienią.
4 z 5

fot. Webandi (Pixabay.com)
Kotlety mielone
Kotlety mielone zyskają na smaku, jeżeli dodamy m.in. cebulę oraz przyprawy.