1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Jajka ugotowane na twardo mają wiele zastosowań podczas...
fot. valeria_aksakova/Freepik

Jak gotować jajka, żeby nie popękały?

Jajka ugotowane na twardo mają wiele zastosowań podczas Wielkanocy.

2 z 3
Trzeba je jednak umiejętnie ugotować jajka, żeby nie...
fot. Sharon McCutcheon/Pixabay.com

Trzeba je jednak umiejętnie ugotować jajka, żeby nie popękały i zachowały swój smak, białko nie straciło sprężystości, a żółtko nie zrobiło się zielone.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Polecamy

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć