1 z 7
Przewijaj galerię w dół

fot. DLH
Drewniany blat kuchenny
Blaty drewniane wytwarzane są przeważnie z drzew liściastych, które charakteryzują się większą twardością i odpornością niż gatunki iglaste.
2 z 7

fot. V33
Blat kuchenny pokryty olejem
W trakcie eksploatacji drewniane blaty kuchenne mogą stracić swój elegancki wygląd. Istnieje ryzyko pojawienia się plam od pokarmów, napojów, wody lub uszkodzeń mechanicznych. Dlatego, aby zachować blaty w dobrej kondycji, należy je regularnie pielęgnować.
3 z 7

fot. midascode (Pixabay.com)
Luksusowa kuchnia z drewnianymi blatami
Drewniane blaty kuchenne – plusy i minusy. Konserwacja blatów drewnianych
4 z 7

fot. Galicja
Blat drewniany w kuchni
Drewniane blaty kuchenne – plusy i minusy. Konserwacja blatów drewnianych