1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Blacha do pieczenia ciast...
fot. MaxStraeten (morguefile.com)

Blacha do pieczenia ciast
Blacha do pieczenia ciast nie powinna być wykorzystywana do pieczenia mięsa czy innych potraw.

2 z 8
Blacha do pieczenia...
fot. Skeppshult

Blacha do pieczenia
Formy z blachy idealnie sprawdzają się przy upieczeniu dużych ciast. Są one dość sztywne. Jednak wybierając ten rodzaj formy do ciasta warto zdecydować się na tę pokrytą powłoką non-stick. Z takiej formy ciasto powinno dać się łatwo wyjąć.

3 z 8
Foremka silikonowa...
fot. Tescoma

Foremka silikonowa
Blachy silikonowej nie trzeba smarować tłuszczem przed wlaniem do niej surowego ciasta.

4 z 8
Blacha keksówka...
fot. Fackelmann

Blacha keksówka
Blacha keksówka ma najczęściej prostokątny kształt.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Najpiękniejsze stroiki wielkanocne. Świąteczne ozdoby, które musisz mieć

Najpiękniejsze stroiki wielkanocne. Świąteczne ozdoby, które musisz mieć

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć

Mieszkanie do 1000 zł? To wciąż możliwe, ale musisz się spieszyć

Zobacz również

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Przyznano „architektonicznego Nobla”, czyli Nagrodę Pritzkera

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem

Pomidory idealne na balkon i do ogrodu. Te odmiany zaskoczą smakiem oraz kolorem