1 z 6
Przewijaj galerię w dół

fot. 123RF
Karmelizowane jabłka podawane z ryżem na mleku
Pysznym dodatkiem do jesiennych deserów są karmelizowane jabłka. Idealnie komponują się z ryżem ugotowanym na mleku, kaszki manny i budyniu. Karmelizowane jabłka pasują również do lodów waniliowych.
2 z 6

fot. Dzień Dobry TVN/x-news
Faszerowane jabłka
Tak prezentują się szarlotki w nowej odsłonie zaprezentowane przez Annę Starmach.
3 z 6

fot. Dzień Dobry TVN/x-news
Tortille z jabłkami
Tortille nadziewamy jabłkami, które wcześniej przesmażyliśmy na maśle z cukrem. Do owoców można dodać również cynamon i rodzynki.
4 z 6

fot. Dzień Dobry TVN/x-news
Kieszonki z jabłkami i krówkami
Kieszonki z kruchego ciasta nadziane przesmażonymi jabłkami, z dodatkiem pokruszonych krówek.