Blogerka Karolina Awiżeń przygotowała potrawy ze zbożowymi produktami. Poznaj przepisy.
W menu znalazły się: kasza gryczana z grillowanym awokado i salsą z mango, chili i granatem, naleśniki z pastą z pieczonego buraka i serem kozim, granola kukurydziana z deserem kokosowo-owocowym i penne ze szpinakowym pesto i roladkami z bakłażana.
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.