3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Noże japońskie zazwyczaj ostrzy się przy użyciu specjalnych...
fot. 123RF/yuragolub

Nieprawdopodobnie ostre i wytrzymałe – noże japońskie. Musisz je mieć w swoje kuchni. Dzięki nim będziesz gotował jak szef restauracji

Ostrzałka do noży japońskich

Noże japońskie zazwyczaj ostrzy się przy użyciu specjalnych kamieni do ostrzenia, które zanurza się w wodzie. Noże te często mają ostrza o mniejszym kącie niż noże zachodnie, dlatego ważne jest, aby dostosować kąt ostrza do około 15-20 stopni.

Zobacz również

Regulamin Akcji pod nazwą „Dziecięce Wyścigi Rowerkowe” zwanego dalej „Konkursem”

Zakończył się „Bezpieczny weekend majowy”. Policjanci podsumowali działania

Zakończył się „Bezpieczny weekend majowy”. Policjanci podsumowali działania

Polecamy

Plaga włamań na działkach ROD! Zobacz, jak możesz się chronić przed złodziejami

Plaga włamań na działkach ROD! Zobacz, jak możesz się chronić przed złodziejami

Posiałeś warzywa lub kwiaty i cieszysz się, że wzeszły? Teraz musisz zrobić przerywkę

Posiałeś warzywa lub kwiaty i cieszysz się, że wzeszły? Teraz musisz zrobić przerywkę

Czas posadzić mieczyki! Ale pamiętaj o tych zasadach

Czas posadzić mieczyki! Ale pamiętaj o tych zasadach