9 z 10
Aby temu zapobiec należy rozpuścić 1 łyżeczkę kwasku...
fot. MCS

Sposób na ciemniejące owoce

Aby temu zapobiec należy rozpuścić 1 łyżeczkę kwasku cytrynowego w 1/2 szklanki wody. Tak sporządzony roztwór przelewamy do butelki z atomizerem i spryskujemy obrane owoce, dzięki czemu nie zmienią koloru i przedłużymy ich świeżość.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Jaką bramę garażową wybrać? Sprawdź, która najlepiej pasuje do twojego domu

Jaką bramę garażową wybrać? Sprawdź, która najlepiej pasuje do twojego domu

Jak mieszkać wygodnie na 20 m2? Sprawdź genialne pomysły na mikrokawalerkę

Jak mieszkać wygodnie na 20 m2? Sprawdź genialne pomysły na mikrokawalerkę

Polecamy

Chcesz mieć piękny ogród wcześniej? Tymi kwiatami zajmij się już w marcu

Chcesz mieć piękny ogród wcześniej? Tymi kwiatami zajmij się już w marcu

Stara obora zmieniła się w przytulny dom. Zobacz niezwykły efekt

Stara obora zmieniła się w przytulny dom. Zobacz niezwykły efekt

Jaką bramę garażową wybrać? Sprawdź, która najlepiej pasuje do twojego domu

Jaką bramę garażową wybrać? Sprawdź, która najlepiej pasuje do twojego domu