6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Chłodzimy ugotowane warzywa i zamykamy w pudełku. W lodówce...
fot. pixabay.com

Jak przechowywać i podgrzewać ugotowaną żywność? Nie wyrzucaj resztek jedzenia do kosza na śmieci

Warzywa

Chłodzimy ugotowane warzywa i zamykamy w pudełku. W lodówce przechowujemy do 4 dni. Można je też zamrozić. W tym celu po ugotowaniu warzywa natychmiast przelej je zimną wodą, by zatrzymać proces gotowania. Odcedź, ostudź i umieść w woreczku do zamrażania.

Zobacz również

Swoją gwiazdę na opolskim rynku odsłonił Muniek Staszczyk. "Opole, I love you!"

NOWE
Swoją gwiazdę na opolskim rynku odsłonił Muniek Staszczyk. "Opole, I love you!"

Wielkie emocje w Starych Jabłonkach. Siatkarze plażowi coraz bliżej podium GALERIA

NOWE
Wielkie emocje w Starych Jabłonkach. Siatkarze plażowi coraz bliżej podium GALERIA

Polecamy

Co zrobić z kotem w czasie urlopu? Najlepsze pomysły na wakacyjną opiekę dla mruczka

NOWE
Co zrobić z kotem w czasie urlopu? Najlepsze pomysły na wakacyjną opiekę dla mruczka

Pomysły na magiczne dekoracje dla dzieciaków. Ten Dzień Dziecka będzie niezapomniany!

Pomysły na magiczne dekoracje dla dzieciaków. Ten Dzień Dziecka będzie niezapomniany!

Choroby i szkodniki porzeczek. Zobacz, co osłabia i zjada krzewy

Choroby i szkodniki porzeczek. Zobacz, co osłabia i zjada krzewy