2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Trzeba je jednak umiejętnie ugotować jajka, żeby nie...
fot. Sharon McCutcheon/Pixabay.com

Jajka na Wielkanoc – jak je gotować, żeby nie popękały? Tak sprawdzisz świeżość wielkanocnych jaj. Poznaj triki na świeże jajka na święta

Trzeba je jednak umiejętnie ugotować jajka, żeby nie popękały i zachowały swój smak, białko nie straciło sprężystości, a żółtko nie zrobiło się zielone.

Zobacz również

Tak Grosicki zaskoczył Jagiellonię! Rajd przez połowę boiska, a potem gol dla Pogoni

Tak Grosicki zaskoczył Jagiellonię! Rajd przez połowę boiska, a potem gol dla Pogoni

Żona Edwarda Miszczaka w SKÓRZANEJ ZBROI zadaje szyku na ściance! | ZDJĘCIA

Żona Edwarda Miszczaka w SKÓRZANEJ ZBROI zadaje szyku na ściance! | ZDJĘCIA

Polecamy

Czy musisz obierać szparagi? Tak najłatwiej pozbędziesz się twardych końcówek

Czy musisz obierać szparagi? Tak najłatwiej pozbędziesz się twardych końcówek

Kwiaty pod ochroną możesz mieć w ogrodzie, ale pod pewnymi warunkami. Sprawdź

Kwiaty pod ochroną możesz mieć w ogrodzie, ale pod pewnymi warunkami. Sprawdź

Miałam je wszędzie. Małe mrówki w domu – od tego proszku uciekały jak poparzone

Miałam je wszędzie. Małe mrówki w domu – od tego proszku uciekały jak poparzone