2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do wypieku  ciast i ciasteczek warto wykorzystywać mąkę...
fot. Fot.&nbsp;Nagy-Bagoly Ilona<span>&nbsp;

Wszystko o mące. Rodzaje mąki, jak ich używać i jaka mąka jest najzdrowsza

Do wypieku ciast i ciasteczek warto wykorzystywać mąkę amarantusową. Nadaje ona potrawom lekko orzechowy smak i jest bogatym źródłem fitosteroli (obniżają poziom złego cholesterolu) i skwalenu (wzmacnia układ odpornościowy). Zawiera również błonnik, wapń, magnez i żelazo, a do tego znacznie zaspokaja zapotrzebowanie organizmu na białko.

Zobacz również

Piłkarze Czarnych Połaniec wygrali z Podlasiem Biała Podlaska 1:0 [FOTO]

Piłkarze Czarnych Połaniec wygrali z Podlasiem Biała Podlaska 1:0 [FOTO]

Real nowym mistrzem kraju. Hiszpańskie media wróżą sukces także w Lidze Mistrzów

Real nowym mistrzem kraju. Hiszpańskie media wróżą sukces także w Lidze Mistrzów

Polecamy

Zaplanuj prace ogrodnicze w maju. Pomoże ci kalendarz księżycowy

Zaplanuj prace ogrodnicze w maju. Pomoże ci kalendarz księżycowy

Chcesz mieć więcej funkii? Możesz je łatwo rozmnożyć! Sprawdź, jak i kiedy to zrobić

Chcesz mieć więcej funkii? Możesz je łatwo rozmnożyć! Sprawdź, jak i kiedy to zrobić

Kiedy i jak siać słonecznik? O tym pamiętaj, a pięknie wyrośnie

Kiedy i jak siać słonecznik? O tym pamiętaj, a pięknie wyrośnie