2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasolka szparagowa to źródło witaminy A oraz kwasu...
fot. Fot. Couleur (Pixabay.com)

Warzywa strączkowe – dlaczego powinny znaleźć się w naszej diecie i jak je przygotowywać?

Fasolka szparagowa to źródło witaminy A oraz kwasu foliowego. W mniejszych ilościach zawiera także witaminy z grupy B (B1, B2, B3, B5, B6, kwasu pantotenowego) oraz witamin C i K.

Zobacz również

Ruiny wspaniałej rezydencji rodu zu Dohna w Słobitach

Ruiny wspaniałej rezydencji rodu zu Dohna w Słobitach

Alarm przed siedzibą ABW. Znaleziono podejrzany przedmiot

Alarm przed siedzibą ABW. Znaleziono podejrzany przedmiot

Polecamy

Kto płaci za bukiet ślubny? Sprawdź, kto wybiera i kupuje kwiaty dla panny młodej

Kto płaci za bukiet ślubny? Sprawdź, kto wybiera i kupuje kwiaty dla panny młodej

Wiem, jak wyczyścić żelazko z zabrudzeń. Popularny lek zadziała lepiej niż soda

Wiem, jak wyczyścić żelazko z zabrudzeń. Popularny lek zadziała lepiej niż soda

Jak przechowywać szparagi, żeby były chrupiące? Tak przedłużysz ich świeżość!

Jak przechowywać szparagi, żeby były chrupiące? Tak przedłużysz ich świeżość!