2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Tessa Capponi-Borawska, ekspertka od kuchni...
fot. Fot. LeoNeoBoy(Pixabay.com)

Warzywa na patelnię prosto z paczki – zdrowe czy nie. Na co zwracać uwagę przy ich zakupie?

Tessa Capponi-Borawska, ekspertka od kuchni śródziemnomorskiej, autorka książek kulinarnych: „Dziennik Toskański" i „Moja kuchnia pachnąca bazylią" mówi: „Nie znam lepszej formy konserwowania żywności niż mrożenie. Pozwala ono w większym stopniu niż np. cukrzenie, solenie czy marynowanie zachować zbliżoną do świeżych warzyw i owoców wartość odżywczą i to bez stosowania konserwantów. Co więcej, właściwie przechowywane i przygotowywane mrożone warzywa i owoce, praktycznie nie tracą smaku."

Zobacz również

Elżbieta Zieja rektorem KANS

Elżbieta Zieja rektorem KANS

Co dalej z relacją Jarka i Zuzy z „Love Island 9”? Spójrzcie tylko na te fotki!

HIT DNIA
Co dalej z relacją Jarka i Zuzy z „Love Island 9”? Spójrzcie tylko na te fotki!

Polecamy

Odbiór instalacji fotowoltaicznej. Sprawdź, kiedy musisz powiadomić straż pożarną

Odbiór instalacji fotowoltaicznej. Sprawdź, kiedy musisz powiadomić straż pożarną

To warto wiedzieć o klatce dla chomika. Jak wybrać bezpieczny dom dla futrzaka?

To warto wiedzieć o klatce dla chomika. Jak wybrać bezpieczny dom dla futrzaka?

Jak prać kurtkę puchową, aby jej nie zniszczyć? Trik z piłeczkami zawsze się sprawdzi

Jak prać kurtkę puchową, aby jej nie zniszczyć? Trik z piłeczkami zawsze się sprawdzi