2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy...
fot. Fot. teresaterra<span>&nbsp;

Piernik nie tylko od święta – przepisy na domowe wypieki

Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy powidłami. Następnie owijamy ciasto folią i odstawiamy na 2–3 dni. Z każdym dniem piernik będzie coraz smaczniejszy. Przed pokrojeniem piernika warto go udekorować czekoladą lub lukrem.

Zobacz również

Horoskop tygodniowy: 22 - 28 kwietnia 2024 roku

Horoskop tygodniowy: 22 - 28 kwietnia 2024 roku

Policyjna akcja informacyjna. Masz problem? Nie jesteś sam! Tu znajdziesz pomoc

Policyjna akcja informacyjna. Masz problem? Nie jesteś sam! Tu znajdziesz pomoc

Polecamy

Tu włamywacze szukają pieniędzy i biżuterii. Też je tam chowasz?

Tu włamywacze szukają pieniędzy i biżuterii. Też je tam chowasz?

Tego robaka znalazłam w ryżu i herbacie. Żywiak chlebowiec – jak się go pozbyć?

Tego robaka znalazłam w ryżu i herbacie. Żywiak chlebowiec – jak się go pozbyć?

Kto płaci za bukiet ślubny? Sprawdź, kto wybiera i kupuje kwiaty dla panny młodej

Kto płaci za bukiet ślubny? Sprawdź, kto wybiera i kupuje kwiaty dla panny młodej