Utworzono:03.02.2015, 10:18
Deska do krojenie i to najczęściej nie jedna jest w każdej kuchni. Zobacz, która deska spełni twoje oczekiwania. Rozwiązań jest cała masa.
-
Ta składana deska do krojenia ma wbudowane sitko. Idealnie nadaje się na przykład do krojenia i płukania warzyw do zupy.
Dzień Dobry TVN/x-news
-
Ta deska służy tylko do mięsa. Ma ona gumowe antypoślizgowe elementy na obrzeżu, dzięki czemu nie ślizga się po blacie.
Dzień Dobry TVN/x-news
-
Na tej desce pokroimy wszystko, a dzięki wbudowanej ceramicznej ostrzałce naostrzymy również nóż.
Dzień Dobry TVN/x-news
-
Na tej desce można upiec pizzę w piecu.
Dzień Dobry TVN/x-news
-
Ta elastyczna mata jest deską do krojenia
Dzień Dobry TVN/x-news
-
W tym wygodnym futerale są cztery deski różniące się kolorem oraz oznaczeniami. Obrazek określa przeznaczenie deski: do ryb, świeżego mięsa, warzyw i żywności gotowanej.
Dzień Dobry TVN/x-news
-
Te deski do krojenia wykonane są z materiałów poddawanych recyclingowi.
Dzień Dobry TVN/x-news
Nie ma kuchni bez deski to krojenia. Warto zadbać by deska była wygodna i bezpieczna w użyciu oraz by nie tępiła noża.
Anna Nowak-Ibisz pokazuje różne deski do krojenia, które na pewno przydadzą nam się w kuchni. Jakie deski są przyjazne nożom, które można myć w zmywarce, a które wyprodukowano z ekologicznego materiału?
Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
Polecamy również: Pojemniki i gadżety do przechowywania żywności w lodówce